ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR - Pápa és Győr

március 6 – án, kedden 17.30 – 19.00 óra – Győr (Téma: Jézua)
március 27 – én, kedden 17.30 – 19.00 óra – Pápa (Téma: Szabadság))

Az életet, a létezést a transzcendens (a nem látható, de az anyagot irányító, mozgató erő) oldaláról is megérteni kívánó, kereső szellemtestvéreinknek, embertársainknak ajánljuk. Egy foglalkozás kb. 2 óra, melyen egy-egy eszme, élethelyzet, filozófia kerül kibontásra, megértésre, megtapasztalásra, pl.: szeretet, halál, béke stb. Ezután a szellemi vezető (Villás Béla) üzenetének felolvasása történik a témáról, majd a szellemi vezető (Villás Béla) által összeállított gyakorlat következik, melyen keresztül megélhető, megérthető az este témája. Ezután a levezető neofita, mester áldásával ér véget a kör összejövetele.

részvételi díj: adomány jellegű

vezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának diakónus papja

 

ANGYALKLUB - Pápa

március 13 - án, kedden 17.30 – 19.00 óra

Beszélgetések spirituális témákról, a témához kapcsolódó meditáció – angyali üzenetek fogadása angyalkártyákon keresztül – spirituális képességfejlesztés kezdőknek és haladóknak egyaránt.

részvételi díj: 1000 Ft/fő/alkalom

vezető: Szabó-Rácz Andrea

 

REIKI KLUB - Pápa

március 14 – én, szerdán 17.30 – 19.00 óra
március 28 – án, szerdán 17.30 – 19.00 óra

vezető: Dr Várszegi Éva reiki mester

részvételi díj: 500 Ft/fő/alkalom

A test energetikájának ismétlése, a különböző kezelésfajták (fejkezelés, nagykezelés, önkezelés) gyakorlása, reiki energiával történő gyógyítás.

 

REIKI TANFOLYAMOK

     EGYETEMES REIKI 1. TANFOLYAM – Győr

március 6 – án, kedden 10.00 órától

     EGYETEMES REIKI 2. TANFOLYAM – Pápa

március 13 – án, kedden 10.00 órától

A Reiki egy csodálatos és egyszerű spirituális személyiségfejlesztő módszer, lelki gyakorlat. Arra alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, melyen keresztül – az avatást követően – az egyetemes isteni életenergia (Reiki) áramlik. A Reikinek nincsenek korlátai, szabályai, egyet kér csupán: használd minél többet magadra, környezetedre. Alkalmazásával közelebb kerülsz az Egységhez (Istenhez), nagyobb tudatosságot hoz. A Reikit alkalmazva lassan feloldódik minden blokk, gát, probléma, betegség, azaz minden diszharmónia, és létrejön a harmónia testedben, lelkedben, életed minden szintjén és területén.
A reiki 2. tanfolyamon való részvétel előfeltétele: Egyetemes Reiki 1. fokozat megléte.

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea egyetemes reiki mester/tanár.

A tanfolyam díja:
- reiki 1. – 18.000 Ft/fő. (Ismétlőknek avatás nélkül 9.000 Ft/fő) + 500 ft jegyzet.
- reiki 2. – 25.000 Ft/fő (Ismétlőknek avatás nélkül 12.500 Ft/fő) + 500 ft jegyzet
Jelentkezés az Angyalboltokban – Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44 és Győr, Aradi vértanúk utca 8. – 06/70/328-55-40 vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

ÜNNEP A SOMLÓN

március 15 – én, csütörtökön

„Vannak helyek, ahová két lába kell, hogy elvigye az embert. Vannak utak, amelyek más perspektívát igényelnek. A kilométerek többet jelentenek, ha lépésenként járjuk le őket, és érezzük a föld változását a talpunk alatt.” (Mark Lawrence)

Ilyen hely Veszprém megye egyik kedvelt túrázó helye, a Bakony nyugati végénél magányosan magasodó Somló. Hóvirágos domboldalainak és medvehagyma mezőinek csodáját – a Kőkonyhát, ahol az elmondott kívánságok az égig szállnak – a csodás panorámát nyújtó kilátót és a várat – valamint a Hamvas Bélát is megihlető zamatos borának kostolóját idén sem hagyhatjuk ki.

Szeretettel hívlak hát, erre az éves programkiírásban nem szereplő, spontán ünnepi kirándulásra, túrára.

Találkozunk: 2018. március 15 - én, csütörtökön 9.00 órakor Pápán, a Gróf úti nagyparkolóban. (Innen megyünk tovább autókkal közösen a program helyszínére.)

Részvételi szándékodat, kérlek, jelezd előre, az Angyalboltokban! Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44 és Győr, Aradi Vértanúk utca 8. – 06/70/328-55-40. Jelentkezés március 10 – ig.

Részvételi díj: 2500 forint/fő (bor-kostolóval együtt).

 

ANGYALTANFOLYAM 2. TANFOLYAM – Pápa

március 16 – án, pénteken 9.00 – 17.00 óra

A tanfolyam során a hallgatók tovább ismerkedhetnek az angelógiával, további tapasztalatokat szerezhetnek Isten fényköveteivel – az angyalokkal – kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, hogy ismét fejlődjünk általa.
Bepillantást nyerhetünk a ceremonális angyaltanfolyamok anyagába is. A négy elemnek megfelelő ünnepkör részeként beavatással egybekötött szertartás keretében sajátíthatók el az ünnepekhez kapcsolódó számítások, liturgiák, ami az időben megjelenő Isteni akarat kifejezései. A ceremonális szertartások keretében ismerhetők meg égi segítőink.

Tanfolyamvezető: Lekszikov Attila Biblia oktató, Tarot mester

Részvételi díj: 12.000 forint/fő

Jelentkezés: március 10 – ig, személyesen az Angyalboltokban, a részvételi díj befizetésével.

 

SIKERES ÉLET MEGTEREMTÉSE MÁGIKUS PECSÉTEKKEL (SZIGILLUM) – TANFOLYAM - Budapest

március 17 – én, szombaton 9.00 órától

A szigillum nem más, mint egy mágikus pecsét. Egy olyan rajzolat, ami egy adott spirituális energiaminőséget, energiafajtát idéz meg. Egyéni, egyedi szimbólum, amit a készítője tud csak megfejteni, használni. Elősegíti készítője vágyainak céllá alakulását, céljainak megvalósulását.

Tanfolyam egy ősi, rovásos pecsét – szigillum – és annak mágikus használatához. Átadásra kerül a mágikus pecsét elkészítésének metódusa, valamint a pecsét precíz használati útmutatója. Gyakorlati képzés a sikeres élet megteremtéséhez – Villás Béla tanításai alapján!

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényei Spirituális Egyháza diakónus papja; egyetemes reiki mester/tanár

A tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

Jelentkezési határidő: március 13. kedd

Jelentkezés: +36/70/7721-882 vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A tanfolyami helyszín: Zsigmond Király Egyetem, 1039 Budapest, Kelta utca 2.

 

CSALÁDÁLLÍTÁS - Pápa

március 24 - én, szombaton 10.00 órától

vezető: Szabó Gyöngyi természetgyógyász, családállító konstellátor, spirituális tanácsadó

részvételi díj: csoportos: 8.000 Ft/fő állítás esetén, 4.000 Ft/fő segítő setén – egyéni állítás esetén: 5000 Ft/fő

A családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti a pszichoterápiát. Hozd magaddal a jókedvedet, összeszedettségedet, a változás és változtatás szándékát, kíváncsiságodat!A témák leképezése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire.
És pont azokra van szükség, akik ott vannak. A csoportdinamika szempontjából minden résztvevő fontos tagja a csoportnak. A szeretetteljes, lelkiismeretes munkának ez az egyik alappillére, ezért szükséges hogy ott legyél elejétől a végéig.

 

AZ ÉBREDŐ TERMÉSZET, A TAVASZ ÜNNEPE

március 20. – 21. (kedd – szerda)

A tavaszi napéjegyenlőséget ünnepeljük, ami az ébredő természet ünnepe, a tavasz ünnepe. Fényforrásunk, a Nap az égi egyenlítőn tartózkodik, ekkor az éjszaka egyenlő hosszú a nappallal és kozmikus harmónia hatja át a teret. E csodálatos ünnep lehetőséget ad arra, hogy tisztelettel forduljunk ahhoz az intelligenciához, aki elhozza ezt az emberiségnek. Hogy az igazi tavaszt, a boldog, a szép, az élményekben gazdag tavaszt tudjuk megélni.

Programtervezet:
- találkozó – kedden 10 óra körül a helyszínen, Gannán a vendégháznál
- délután – közös hangolódás, készülődés az esti szertartásra – gyakorlatokkal, meditációval, kézműveskedéssel
- este – az Ébredő természet, a tavasz ünnepe
- közös vacsora, ünneplés
- szerdán reggel „testébresztő tavaszi jóga” gyakorlatokkal kezdjük napot 
- majd reggeli után teszünk egy tavaszköszöntő kirándulást a döbröntei várromhoz
- programzárás a délutáni órákban

Helyszín: Ganna, Bokréta Vendégház (Fő utca 122.)

Részvételi díj: 15.000 forint/fő (szállással, étkezésekkel, programokkal)

Jelentkezés: 2018. március 15-ig az Angyalboltokban, a részvételi díj befizetésével.
(Győr, Aradi Vértanuk utca 8. – 06/70/328-55-40 és Pápa, Fő utca 25.. – 06/70/328-67-44)
E-mail info: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szervező és vezető: Szabó-Rácz Andrea – Várlak szeretettel!

Test – lélek – szellem tisztulása és táplálása Balin - spirituális túra

Komplex testi – lelki – szellemi tisztulás, töltődés és megújulás Balin, megismerve e csodás hely kultúráját, művészetét és spirituális világát. Az utazás során nem csak csodás helyszíneken fogunk tartózkodni, az anyagi valóságban – de belül is utazunk, egy belső, személyes spirituális utat is végigjárunk a trópusi sziget gazdag kulturális, művészeti, vallási hagyományain keresztül. Megismerjük Bali távol – keleti világát és ezzel párhuzamosan saját lelkünk mélységeibe is betekintést nyerünk a varázslatos sziget és a programok által. A Kis Világ (az Ember) és a Nagy Világ (Természet) megfelelése és összehangolása ugyanis kulcsszerepet játszik a balinéz hitvilágban és gondolkodásban, épp így a túra kialakításában is. Az elvonulást nagyban formálják a helyi aktuális ünnepek, ceremóniák, lehetőségek – így a résztvevőknek maguknak is van lehetőségük a saját Útjuk alakítására. Tisztulást, megértést, felismeréseket kaphatunk, melynek során lelkünk képes lesz előre haladni, elfogadni, szeretni.

Szervező és csoportvezető: Szabó-Rácz Andrea

Helyszín: Bali – szállások: Ubud, Amed, Lovina

Időpont: 2019.  Április 8 - 21. (10 - 12 éjszaka)

Időtartam: 12  - 14 napos program / 10 - 12 éjszaka / 2 nap utazás

Ár: 1000 - 1100 USD (jelenleg ez kalkulált ár, nem végleges)

Fizikai megterhelés: Közepesen erős

Elvonulás koordinátor: Király Mónika, 4 éve Balin élő pszichológus, művész

Szállás típusa: 2 személyes tágas apartmanok, csendes, természetközeli környezetben

Jelentkezés: 2018. szeptember 30 – ig, az Angyalboltokban (Győr, Aradi Vértanuk utca 8. és Pápa Fő utca 25.) vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az elvonulás szellemi háttere a védikus világnézeten nyugszik, amely a hindu kultúrák és számos mai modern spirituális irányzat alapja.

A végleges program a jelentkezések függvényében alakul ki.

A napi tanításokon túl az alábbi programokra számíthatsz:

• Sétameditáció, táncos mozgásmeditáció, melyek harmonikusan illeszkednek a napi programokhoz, témákhoz is.
• Néhány fontos ősi templom és szakrális örökség meglátogatása, melyen keresztül a helyi hitvilágba és történelmi előzményekbe is betekintést nyerhetün.
• Könnyű, meditatív védikus alkotó programok (festés, agyagozás), melyek nem igényelnek előzetes gyakorlottságot vagy kézügyességet, a belső út segítői.
• Meditációk.
• Kulináris élménytúra, a helyi jellegzetes ételek megismerése és elkészítése.
• Sznorkelezés olyan pontokon, ahol a vízalatti világ csodáit felderíthetjük.
• Betekintés a tradicionális balinéz falusi életbe, gyógyital és kókuszolaj készítése.
• Aktuális ceremóniák, ünnepek, táncok megtekintése.
• Egy ősi balinéz szertartás, mely a tűzzel vagy vízzel való tisztulás megtapasztalását jelenti helyi pap által vezetve.
• Túra egy működő vulkán kráteréhez, fürdőzés meleg vulkanikus eredetű forrásvízben a vulkán melletti tónál.
• Hangok vibrációján alapuló meditációs lélekutazás egy szakrális építményben.
• Egy szent forrásnál tisztító szertartás.
• Rizsföldeken, természetben séták.
• Csodás völgyben lévő eldugott, hatalmas vízesés meglátogatása.
• Fehér és fekete homokos tengerparti fürdőzések.
• Szabad napok és délutánok, melyet egyéni igényed szerint tölthetsz el.
• Tarot-kártya tanácsadás és útmutatás (opcionális).

A napokra és helyekre lebontott végleges programösszeállítás a jelentkezések és az egyéni igények egyeztetése után történik, továbbá az ünnepekhez és helyi aktualitásokhoz is alkalmazkodik a program.

NFO BOX

Az utazás díja tartalmazza:

• Szállás: 10 éjszaka szállás kétszemélyes természetközeli, kényelmes, nagy teraszos apartmanokban
• Reptéri transzportok
• Ellátás a programokhoz igazodva
• A programban szereplő sznorkelezéshez: Sznorkel-pipa, szemüveg, úszótalp
• Belépők és programok: Az összes program belépőjeggyel, kivéve az opcionális programokat
• A programhoz kapcsolódó borravalókat
• Helyszíni közlekedés: A program összes utazását
• Elvonulás programjának szervezése, vezetése
• Tolmácsolás
• Alkotó programok, szertartások anyagköltségei és kellékei
• Helyi adók, illetékek

Az utazás díja nem tartalmazza:

• repülőjegy illetékkel
• egyéni utazás esetén a reptéri transzfer
• biztosítás
• opcionális adományok
• fakultatív programok (opcionális)
• a programban szereplő étkezéseken túli étkezést