szeptember 30 –án, szombaton

Esztergom / Bazilika – Királyi vár és palota

Kirándulásunk első állomása, a Dunakanyar legfelsőbb városának is nevezett – történelmi, kulturális és spirituális értékekben egyaránt bővelkedő Esztergom városa. Meglátogatjuk a magyarok monumentális fő templomát, a Bazilikát; kutatva az esztergomi oroszlánok ősi titkai után. Majd királyok, érsekek hajdani lakhelyén barangolunk – az Árpád házi királyok esztergomi vára és palotája az ország legrégibb kőből épített erődítménye.

Dobogókő / Rám – hegyi körtúra

A Föld szívcsakrájának nyomában. A kultikus, nem mellesleg gyönyörű kilátást nyújtó Rám-hegyre túrázunk, dobogókői indulással.

A legenda szerint itt, a Rám-hegyen található a Föld szívcsakrája, itt hallható legjobban a Föld szívdobbanása. A különböző spirituális és buddhista tanok szerint különlegesen erős energiaközpont a hegy, az ide látogatókat energiával tölti fel a hely és a természet. Ráadásul a szikláktól fantasztikus panorámát élvezhetünk a Prédikálószékre és a Dobogó-kő vonulatára.

A részvételi díj: 12.000 forint/fő. Regisztráció: 5.000 forint befizetésével az Angyalboltokban. A fennmaradó 7.000 forintot szeptember 15 – ig szükséges befizetni.

A regisztrációt a jelentkezések és az előlegek befizetésének sorrendjében tudjuk elfogadni!

A kirándulás szervezője és vezetője: Szabó – Rácz Andrea.

Jelentkezés: Angyalbolt, Győr, Aradi Vértanuk utca 8. és Angyalbolt, Pápa, Ady sétány 2. vagy Szabó-Rácz Andreánál, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Indulás: szeptember 30 - án, szombaton 7.00 órakor Pápáról a gróf úti, buszpályaudvar melletti nagyparkolóból. Találkozó: 6.45 órakor. Érkezés az esti órákban.

Az utazással kapcsolatos részletes információkat a jelentkezőkkel a későbbiek során ismertetjük.

Élmény és spiritualitás!