Angyalbolt, Pápa, Fő utca 25. Telefonszám: 06/70/328-67-44 - e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
nyitva tartás: hétfőtől – péntekig – 9 órától 17 óráig, szombaton – 9 órától 12 óráig.

 

TAROT KLUB

szeptember 19 – én, kedden 17.30 – 19.00 óra

vezető - vendég: Lekszikov Attila a Szellemi Szimbolikus Piramis tarot alapító mestere

A tarot nem más, mint az időtlen bölcsesség képi ábrázolása. Az idők kezdete óta szól hozzánk és tanít bennünket. A tarot, a világegyetem képe – magában foglalja a múltat, a jelent és a jövőt. Segít, hogy eljuthassunk az öntudatosodás bizonyos szintjére, ami természetesen mindenkinél más és más. A tarot vezető, mely segít megérteni megtorpanásainkat, kudarcainkat, választ ad kérdéseinkre. Segít, hogy jobban irányíthassuk életünket, megismerjük önmagunkat, másokat és a világot.

részvételi díj: 1.000 Ft/fő/alkalom

 

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR + ANGYALKLUB

szeptember 26 – án, kedden 17.30 – 19.00 óra

vezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának papja

téma: Angyalok

Az életet, a létezést a transzcendens (a nem látható, de az anyagot irányító, mozgató erő) oldaláról is megérteni kívánó, kereső szellemtestvéreinknek, embertársainknak ajánljuk. Egy foglalkozás kb. 2 óra, melyen egy-egy eszme, élethelyzet, filozófia kerül kibontásra, megértésre, megtapasztalásra, pl.: szeretet, halál, béke stb. Ezután a szellemi vezető (Villás Béla) üzenetének felolvasása történik a témáról, majd a szellemi vezető (Villás Béla) által összeállított gyakorlat következik, melyen keresztül megélhető, megérthető az este témája. Ezután a levezető neofita, mester áldásával ér véget a kör összejövetele.

részvételi díj: 1000 Ft/Fő/alkalom

 

REIKI KLUB

szeptember 13 – án, szerdán 17.30 – 19.00 óra
szeptember 27 – én, szerdán 17.30 – 19.00 óra

vezető: Dr Várszegi Éva reiki mester

részvételi díj: 500 Ft/fő/alkalom

A test energetikájának ismétlése, a különböző kezelésfajták (fejkezelés, nagykezelés, önkezelés) gyakorlása, reiki energiával történő gyógyítás.

 

CSALÁDÁLLÍTÁS

szeptember 13 án, szerdán 10.00 órától – egyéni állítás
szeptember 20 – án, szerdán 10.00 órától – csoportos állítás

vezető: Szabó Gyöngyi természetgyógyász, családállító konstellátor, spirituális tanácsadó

részvételi díj: 8.000 Ft/fő állítás esetén, 4.000 Ft/fő segítő setén – csoportos
és 5000 Ft/fő/állítás – egyéni

A családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti a pszichoterápiát. Hozd magaddal a jókedvedet, összeszedettségedet, a változás és változtatás szándékát, kíváncsiságodat!A témák leképezése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire.
És pont azokra van szükség, akik ott vannak. A csoportdinamika szempontjából minden résztvevő fontos tagja a csoportnak. A szeretetteljes, lelkiismeretes munkának ez az egyik alappillére, ezért szükséges hogy ott legyél elejétől a végéig.

 

CSONTKOVÁCSOLÁS ÉS MASSZÁZS – EGYÉNI KEZELÉS

szeptember 29 – én, pénteken 10.00 órától

A csontkovácsolás mint ősi gyógymód, több ezeréves múltra tekint vissza. A mesterség alapjai már a kínai és a tradicionális thai masszázsnál is fellelhetők voltak. A szó jelentése kézzel gyógyító ember. A masszáshoz hasonló manuálterápia, azzal a különbséggel, hogy amíg a masszázs főként az izmokra fekteti a hangsúlyt, addig a csontkovácsolás a gerinccel, porckorongokkal, izületekkel, csontokkal való műveleteket jelenti.
A masszázsra a könnyítés, frissítés, a csontkovácsolásra pedig az azonnali gyógyítás lehet jellemző. A kezelés lényege abban rejlik, hogy a csontkovács először fellazítja, felmasszírozza a fájó vagy beállt izület környékét, majd határozott ősi (nyújtó, feszítő, toló, húzó, forgató) mozdulatokkal kimozgatja az izületet, hogy az majd a helyére mehessen vissza.
terapeuta : Asztalos Péter

kezelés díja: 8000 Ft/fő/ alkalom

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges, az Angyalboltban!

 

ŐSZKÖSZÖNTŐ, NYÁRBÚCSÚZTATÓ TERMÉSZETÜNNEP A BAKONYBAN

- AZ ARATÁS, A BŐSÉG / AZ ŐSZI NAP – ÉJ EGYENLŐSÉG ÜNNEPE

szeptember 22. – 23. (péntek, szombat)

Az őszi napéjegyenlőség különleges ünnep. E varázslatos éjszakán a megelégedettséget, a harmóniát és az egyensúlyt ünnepeljük. Szinte valamennyi ősi kultúrában ekkor ünneplik Földanyát, hálát adva és köszönetet mondva a beérett termésért, a megérett gyümölcsért, a sikeres szüretért. Lehetőséget adva a megnyugvás idejére való felkészülésre, a számvetésre, az új tervek magjainak elültetésére Ilyenkor magként tudjuk elültetni életünk vágyait, jövőnk sikerét!
Helyszín: Ganna, Bokréta Vendégház (Fő utca 122.)

Részvételi díj: 17.000 forint/fő (szombat estig) illetve 22.000 forint/fő (vasárnap délelőttig) (szállással, étkezésekkel, programokkal)

Jelentkezés: 2017. szeptember 15-ig az Angyalboltokban, a részvételi díj befizetésével.
(Győr, Aradi Vértanuk utca 8. – 06/70/328-55-40 és Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44)

 

ŐSZI 1 NAPOS KIRÁNDULÁS

szeptember 30 –án, szombaton

1. Esztergom / Bazilika – Királyi vár és palota

2. Dobogókő / Rám – hegyi körtúra

A részvételi díj: 12.000 forint/fő. Regisztráció: 5.000 forint befizetésével az Angyalboltokban. A fennmaradó 7.000 forintot szeptember 20 – ig szükséges befizetni.

A kirándulás szervezője és vezetője: Szabó – Rácz Andrea.

Jelentkezés: Angyalboltokban, Győr, Aradi Vértanuk utca 8. – 06/70/328-55-40 és Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44)