Angyalbolt, Aradi Vértanúk útja 8. - nyitva tartás: hétfőtől – péntekig – 9 órától 18 óráig, szombaton – 9 órától 13 óráig.
Telefonszám: 70/328-55-40 ; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

TAROT KLUB

szeptember 13 – án, szerdán 17.30 – 19.00 óra

vezető vendég: Lekszikov Attila a Szellemi Szimbolikus Piramis tarot alapító mestere

A tarot nem más, mint az időtlen bölcsesség képi ábrázolása. Az idők kezdete óta szól hozzánk és tanít bennünket. A tarot, a világegyetem képe – magában foglalja a múltat, a jelent és a jövőt. Segít, hogy eljuthassunk az öntudatosodás bizonyos szintjére, ami természetesen mindenkinél más és más. A tarot vezető, mely segít megérteni megtorpanásainkat, kudarcainkat, választ ad kérdéseinkre. Segít, hogy jobban irányíthassuk életünket, megismerjük önmagunkat, másokat és a világot.

részvételi díj: 1.000 Ft/fő/alkalom

 

ANGYALKLUB

szeptember 20 – án, 17.30 – 19.00 óra

vezető: Szabó-Rácz Andrea

Beszélgetések spirituális témákról, a témához kapcsolódó meditáció – angyali üzenetek fogadása angyalkártyákon keresztül – spirituális képességfejlesztés kezdőknek és haladóknak egyaránt.

részvételi díj: 1000 Ft/fő/alkalom

 

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR

szeptember 27 – én, szerdán 17.30 – 19.00 óra

vezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának papja

Az életet, a létezést a transzcendens (a nem látható, de az anyagot irányító, mozgató erő) oldaláról is megérteni kívánó, kereső szellemtestvéreinknek, embertársainknak ajánljuk. Egy foglalkozás kb. 2 óra, melyen egy-egy eszme, élethelyzet, filozófia kerül kibontásra, megértésre, megtapasztalásra, pl.: szeretet, halál, béke stb. Ezután a szellemi vezető (Villás Béla) üzenetének felolvasása történik a témáról, majd a szellemi vezető (Villás Béla) által összeállított gyakorlat következik, melyen keresztül megélhető, megérthető az este témája. Ezután a levezető neofita, mester áldásával ér véget a kör összejövetele.

részvételi díj: adomány jellegű

 

EGYETEMES REIKI 1. TANFOLYAM GYŐRBEN

szeptember 27 - én, szerdán 10.00 órától

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea egyetemes reiki mester/tanár.

A Reiki egy csodálatos és egyszerű spirituális személyiségfejlesztő módszer, lelki gyakorlat. Arra alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, melyen keresztül – az avatást követően – az egyetemes isteni életenergia (Reiki) áramlik. A Reikinek nincsenek korlátai, szabályai, egyet kér csupán: használd minél többet magadra, környezetedre. Alkalmazásával közelebb kerülsz az Egységhez (Istenhez), nagyobb tudatosságot hoz. A Reikit alkalmazva lassan feloldódik minden blokk, gát, probléma, betegség, azaz minden diszharmónia, és létrejön a harmónia testedben, lelkedben, életed minden szintjén és területén.

A tanfolyam díja: 18.000 Ft/fő. (Ismétlőknek avatás nélkül 9.000 Ft/fő) + 500 ft jegyzet.

Jelentkezési határidő: szeptember 23. szombat (5.000 Ft előleg befizetésével az Angyalboltban).

 

ŐSZKÖSZÖNTŐ, NYÁRBÚCSÚZTATÓ TERMÉSZETÜNNEP A BAKONYBAN

- AZ ARATÁS, A BŐSÉG / AZ ŐSZI NAP – ÉJ EGYENLŐSÉG ÜNNEPE

szeptember 22. – 23. (péntek, szombat)

Az őszi napéjegyenlőség különleges ünnep. E varázslatos éjszakán a megelégedettséget, a harmóniát és az egyensúlyt ünnepeljük. Szinte valamennyi ősi kultúrában ekkor ünneplik Földanyát, hálát adva és köszönetet mondva a beérett termésért, a megérett gyümölcsért, a sikeres szüretért. Lehetőséget adva a megnyugvás idejére való felkészülésre, a számvetésre, az új tervek magjainak elültetésére Ilyenkor magként tudjuk elültetni életünk vágyait, jövőnk sikerét!

Helyszín: Ganna, Bokréta Vendégház (Fő utca 122.)

Részvételi díj: 17.000 forint/fő (szombat estig) illetve 22.000 forint/fő (vasárnap délelőttig) (szállással, étkezésekkel, programokkal)

Jelentkezés: 2017. szeptember 15-ig az Angyalboltokban, a részvételi díj befizetésével.
(Győr, Aradi Vértanuk utca 8. – 06/70/328-55-40 és Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44)

 

ŐSZI 1 NAPOS KIRÁNDULÁS

szeptember 30 –án, szombaton

1. Esztergom / Bazilika – Királyi vár és palota

2. Dobogókő / Rám – hegyi körtúra

A részvételi díj: 12.000 forint/fő. Regisztráció: 5.000 forint befizetésével az Angyalboltokban. A fennmaradó 7.000 forintot szeptember 20 – ig szükséges befizetni.

A kirándulás szervezője és vezetője: Szabó – Rácz Andrea.

Jelentkezés: Angyalboltokban, Győr, Aradi Vértanuk utca 8. – 06/70/328-55-40 és Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44)