ANGYALKLUB

október 4 – én, szerdán 17.30 – 19.00 óra
október 25 – én, szerdán 17.30 – 19.00 óra (Hangtál terápia)

vezető: Szabó-Rácz Andrea

Beszélgetések spirituális témákról, a témához kapcsolódó meditáció – angyali üzenetek fogadása angyalkártyákon keresztül – spirituális képességfejlesztés kezdőknek és haladóknak egyaránt.

részvételi díj: 1000 Ft/fő/alkalom

 

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR

október 11 - én, szerdán 17.30 – 19.00 óra

vezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának papja

Téma: Megváltás

Az életet, a létezést a transzcendens (a nem látható, de az anyagot irányító, mozgató erő) oldaláról is megérteni kívánó, kereső szellemtestvéreinknek, embertársainknak ajánljuk. Egy foglalkozás kb. 2 óra, melyen egy-egy eszme, élethelyzet, filozófia kerül kibontásra, megértésre, megtapasztalásra, pl.: szeretet, halál, béke stb. Ezután a szellemi vezető (Villás Béla) üzenetének felolvasása történik a témáról, majd a szellemi vezető (Villás Béla) által összeállított gyakorlat következik, melyen keresztül megélhető, megérthető az este témája. Ezután a levezető neofita, mester áldásával ér véget a kör összejövetele.

részvételi díj: adomány jellegű

 

TAROT KLUB

október 18 – án, szerdán 17.30 – 19.00 óra

A tarot nem más, mint az időtlen bölcsesség képi ábrázolása. Az idők kezdete óta szól hozzánk és tanít bennünket. A tarot, a világegyetem képe – magában foglalja a múltat, a jelent és a jövőt. Segít, hogy eljuthassunk az öntudatosodás bizonyos szintjére, ami természetesen mindenkinél más és más. A tarot vezető, mely segít megérteni megtorpanásainkat, kudarcainkat, választ ad kérdéseinkre. Segít, hogy jobban irányíthassuk életünket, megismerjük önmagunkat, másokat és a világot.

részvételi díj: 1.000 Ft/fő/alkalom

 

EGYETEMES REIKI II. TANFOLYAM GYŐRBEN

november 8 – án, szerdán 10.00 órától

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea egyetemes reiki mester/tanár.
A Reiki egy csodálatos és egyszerű spirituális személyiségfejlesztő módszer, lelki gyakorlat. Arra alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, melyen keresztül – az avatást követően – az egyetemes isteni életenergia (Reiki) áramlik. A Reikinek nincsenek korlátai, szabályai, egyet kér csupán: használd minél többet magadra, környezetedre. Alkalmazásával közelebb kerülsz az Egységhez (Istenhez), nagyobb tudatosságot hoz. A Reikit alkalmazva lassan feloldódik minden blokk, gát, probléma, betegség, azaz minden diszharmónia, és létrejön a harmónia testedben, lelkedben, életed minden szintjén és területén.
A tanfolyam díja: 21.000 Ft/fő. (Ismétlőknek avatás nélkül 10.500 Ft/fő) + 500 ft jegyzet.
Jelentkezési határidő: november 4. szombat (6.000 Ft előleg befizetésével az Angyalboltban).
Az egyetemes reiki 2. tanfolyam előfeltétele: reiki 1. tanfolyam megléte.